Thursday, February 5, 2009

Circus Cats



lem ku raon raon tek nak.. jumpa la vid tok.. best aih! ku mok juak ajar pusak ku cem tok eh! tunggu ku pindah rumah kelak.. pandey la daknya jalan tas bola... lompat through ring api... jadi swinging trapeze daknya 4 ekok ya kelak!



dan dengan menggunakan teknologi dan teknik imaginasi ala2 Audio.. ku pun imejin ke sukses an aku men train pusak2 ku jadi flying trapeze... huhuhu...


dah itu saja.. terima kasih chekgu Audio sebab telah mengajar anak2 murid berimaginasi dengan jaya nya..

13 comments:

azai said...

sekpat mek nangga bideo ya, kena block! huhu
syabas, terer juak kitak owh ngedit gambar. tahniah!
mek cadangkan so (show) gamba ya ngan pusak kitak, saknya makin bersemangat nak encoba aksi ya juak. hehe

Sy Fazidawaty said...

haha!nice superimpose..pdh pusak ktk, mun dah pemes lak boh lupak ngan tuan nya...

Jard The Great said...

haha.. gune photoshop ker??

iyaka ejaan nih? =p

QasehNoorLaila said...

hahhaha...sian pusak ya mun ekor nya knak tunok api ring ya..ngelepa jak la nya oh..

Audio said...

Wasehh...terre dah kitak molah superimpose hoh ekeke..
Anyway, coco mek nektok berat makin melampau2. Adik mek madah, nya dah pandei ncuri patong Garfield adik mek pas ya di mbak nya lari masok lam kandang nya ehehe. Notti hoh ehehe..

MakModen said...

azai,
aih.. pahal kenak block indah.. sayang sikpat nangga. cute aih pusak2 ya!

Sy Fazidawaty,
ahaha.. aok eh.. mun nya pandey lupak ngen kamek dah pemos lak mek potong ekor nya! ahaha.. ganas juak tuan tok..

Jard,
ha ah.. gune photoshop.. photoshop versi lama punye.. photoshop7.. yang cs cs tu tak jumpa lagi... huhu.. kalau ada pun bukan nya reti sangat nak guna.. hehe..

Qaseh,
aih.. ekor nya masok lem loa.. sik nya kenak api.. hee hee..

Audio,
ahaha.. nak bebini lah nya ya! hahhaha! teringat mek ngen asuk lem crita Click adam sandler eh.. haha.. bagus tak sunat nya jak.. mun tak pian nak jaga pusak banyak2 berik bini ngen nya.. sak pusak tak sampey 40 ekok..

Zatil said...

Ahahah. Kejut mek nangga gamba pusak ya. Nang sik sia-sia jak Sifu Audio nurun ilmu ngan kitak lamak tok.

FaDLi said...

wah...terer pusak kitak bercircus...hehehhee

w digby said...

mama, your imaginations is ____(fill in the blank) my expectation. hehe

MakModen said...

Zatil,
aok lah.. sik sia2 sifu Audio nurun elmu nun dari dubai nun.. hehe..

FaDli,
owh.. terrer.. tapi tok gik maseh di peringkat imaginasi ah..

w digby,
fulfilling? hehehe...

khairul onggon said...

Wah wah wah.. mak moden zaman knektok dah pandei super impose.. hehehe.. goog job mak moden... good job.. :)

Ilham Abadi said...

hahahaa...pusak surong troli ya jenaka!!

Ya baruk angan2! =P

bluehope said...

Tok cita kawan BlueHope. Jirannya blawan2 hal asuk sapa plg terer.

Jiran A : Asuk aku lah plg terer sbb paham ngan apa nok dipadah aku ngannya. Mun aku nyuruh nya kluar ngambik newspaper diluar, nang pandeinya. Kak diambik alu diberiknya ngan aku.

Jiran B : Tauk aku ya.

Jiran A : Camney kau tauk? Kau ada nanga?

Jiran B : Sikda nangga tapi asuk aku madah ngan aku.

Nok sorang tok tek njawap

------------------------------------------------------------------