Wednesday, February 4, 2009

Pamungkas

to Su iJamm.. nya suka weapon tek nak.. vid tok mek baruk upload... sidak tok main pun sangat la berhati2 sebab pamungkas ya sangat la tajam.. boleh putus palak tak wei... dan sidak sik da la serious gilak main betul2 sbb time video tok dak nya sama dirik jak bah... tapi mun tak nangga live and kitak tauk betapa tajam nya pamungkas tok dan dalam keadaan hari ujan dan licin.. huhu.. ngiluk jak rasa nangga... dah itu saja...



***edited*** ada tambahan gik..

the following vid tok M.I.A, main senjata nama Sundang.. sundang tok rupa bentuk nya cem keris, ada wavy wavy, tapi nya besar panjang, sik juak sebesar pedang, kecik kit dari pedang la.. M.I.A gila gundam.. tgh seronot bercuti di rumah tok (mek duak berebut bandwidth internet) dan spend quality time bersama PS3 nya.. PS3 pun joystick wireless.. huhu.. aku jak sekda masa nak main... nunggu Kingdom Hearts 3 keluar kelak.. 2011 ka sik salah ku... lamak eh..

nah tok video nya kedong ku baruk upload tek... alang2 jak nak molah post baru.. sundang nok di pakei lem tok sik tajam la.. weapon bulak2 jak k show bah.. nok pamungkas ya tek nang nok mena2 pun..



p/s aok lupak gik nok madah tek.. nya tok minat anime juak.. jadi nak.. baju nok nya pakei ya.. ada nak baju Ichigo (cerita anime Bleach) jadi Ban Kai ya.. ya la nya gago meli.. hoho.. rasa Ichigo la nya main sundang ya tekk...

14 comments:

Zatil said...

Rajin juak kitak becarik info kedak tok o. Bes jak asa. Keep it up! :)

MakModen said...

ehehe.. teng kyu! mek minat martial arts juak bah.. selain dari mek minat pusak.. huhuu...

danish said...

yah..
adagik video2 pendekar kpg kamek tok di upload ktk..

gemer pendekar kpg ehss..
hehe..

Audio said...

oOOo tok duhal nama Pamungkas. Mek dari dolok nenga sidak madah Pamungkas pamungkas.. kamek buat2 tauk jak lah...padahal siktauk ehek XD

Su iJamm said...

Kacak...kacak...Nang rindok mun nanggar urang main senjata koh.. Main tnpa snjata pun best wak. Mun Bambang Pamungkas nok main bol dari Indon ya, tak minat sik??
Time tok mek sikpat dolok nak bekongsi crita pasal koleksi snjata kmk. Lom besedia gik, atas sebab2 tertentu.

MakModen said...

danish,
aieh.. nang mek sengaja nak nyoh kampung tak gemer bah.. haha..

Audio,
eheh.. mek pun baruk tauk juak senar nya.. nak ambik gambar antap ngkah lem tok sik juak mek brani.. mungkin Su iJam paham la... sidak tok pun ngeluar pamungkas nya sebab ada special occasion, ya daknya main hari ya.. first time in public.. hehe..

Su iJamm,
paham mek.. sik leh so antap.. illegal juak bah.. nak? hahaha... ada sigek gik, sundang, pi nok di main tok sundang bulak2 jak.. hehe.. mek bok upload tek.

khairul onggon said...

Wasseh... pendekar.. bahya senjata ya.. su ijamm ya suka koleksi parang kontot kekekekeke..

QasehNoorLaila said...

hmmm..sik penah kmk dgr nama pemungkas..kmk dgr parang beladin utk cekak hanafi adala..parang ya special made ikot bdn tuan pnya prg...lak mek nanya b.sam..kmk sa nya da koleksi senjata nk pelik2 ya..tq 4 the info..

inoue orihime said...

haruslah mek sik tauk dan sik penah nengar apa itu pemungkas waima sundang sekalipun tapi mek tauk dipungas kenak pungas dan berpungas..

bleach rulezzzzz!!!

AmirFX said...

Yohhhh... bok kalak juak nangga benda pamungkas ya.... Kacak bj ichigo ya ehhh... Mok juak carik saiz xxl ada sik owhhh??!

MakModen said...

Mr. Onggon,
kontot kontot pun berbisa nak... heheh...

Qaseh,
eheh.. bait2 tak nanyak.. org koleksi weapon tok biasa nya secretive.. tanyak Su iJamm ya nak owh Su iJamm...?

inoue orihime,
ya la antara senjata tradisi orang melayu.. kita kan kaya budaya.. heheh.. kamek minat ngen Yoruichi.. bukan setakat nya suka tukar jadi pusak jak.. banyak la mek minat tentang nya.. nar.. bleach rocks!

AmirFX,
mek sik ingat nya meli di siney.. tapi di KL la.. coba tak nanyak empunya badan.. dolok nya ada juak beli baju kakashi.. hehe.. zeles juak mek.. stael da jak baju kakashi aih..

QasehNoorLaila said...

hmm..na ya,kmk da nanya pasal smthing dlk sal mlm jemaah mlm jemat nak,senyum2 jak nya... tp nya da mdh sikit2 jak la sal ya.. seram2 juak kmk koh..hahahah

Ilham Abadi said...

hahaha...baju ya actually baju Garaa.. tp sik tauk kenak nya kaler itam. Jd nya lebih serupa kdak baju Ichigo..hehe...

Aok..sigek fact gik lupak...mainan Pamungkas ya di polah on the spot bah.. ney ada lam plan.. baruk bis prektis malam ya juak alu perform...

MakModen said...

Qaseh,
yah.. kan saya dah kata... secretive..

M.I.A,
mena? ahaha.. salah lah saya... baju Garaa rupa nya... k k..

------------------------------------------------------------------