Sunday, March 22, 2009

and the winner is

Votes from the Forum
pic 1=0
pic 2=0
pic 3=0
pic 4=1
pic 5=1

Votes from Ngegeh Dot Com
pic 1=3
pic 2=0
pic 3=0
pic 4=3
pic 5=1

Votes from Mak Moden.com
pic 1=3
pic 2=0
pic 3=0
pic 4=4
pic 5=1

Total Votes
pic 1=0+3+3=6
pic 2=0+0+0=0
pic 3=0+0+0=0
pic 4=1+3+4=8
pic 5=1+1+1=3

And the Winner Is, the one who sends Picture 4! Miss Nono! come and contact me for the prize ok... hehe.. kongratulasi...

For all other participants, I thank you for your entries. All the pictures looks nice. I will create a special page for the contest entries in the MakModen.com.. demi memperingati this special contest as I'm going to shut down and delete the forum.

Okay everyone! Thanks Again!

Thursday, March 19, 2009

lamak sik jenguk blog

aku lamak sik update sebab ku tengah depress... mun tak orang baca tok rasa cem summ jak.. nya lah ya.. negative energy yang terpancar di sebalik huruf2 yang tertaip tok.. ya ku malas nak nulis sebab aku telah di infect dengan kuman depress. ku sik mok nyoh orang berjangkit bah. huhu..

kenak ku depress? ku sik tauk juak.. awal tahun tok tek aku ok jak.. masa ku lepas branak lok pun aku macam ppd.. ah... ku rasa tok more to masalah internal dari external... external ya hanya lah mencerminkan apa yang berlaku secara internal...

aku pun dalam perasaan summ macam tok nemu gik spammers2 yang meng infest forum makmoden... ah.. akan ku tutup forum yang tidak berguna ituh. habis cat pics contest tok lah.. hari tok last voting nak? vote la kepada pemenang.. lelah2 daknya hanta gambar... (adoh.. summ nya rasa hati tok..)
------------------------------------------------------------------