Thursday, March 19, 2009

lamak sik jenguk blog

aku lamak sik update sebab ku tengah depress... mun tak orang baca tok rasa cem summ jak.. nya lah ya.. negative energy yang terpancar di sebalik huruf2 yang tertaip tok.. ya ku malas nak nulis sebab aku telah di infect dengan kuman depress. ku sik mok nyoh orang berjangkit bah. huhu..

kenak ku depress? ku sik tauk juak.. awal tahun tok tek aku ok jak.. masa ku lepas branak lok pun aku macam ppd.. ah... ku rasa tok more to masalah internal dari external... external ya hanya lah mencerminkan apa yang berlaku secara internal...

aku pun dalam perasaan summ macam tok nemu gik spammers2 yang meng infest forum makmoden... ah.. akan ku tutup forum yang tidak berguna ituh. habis cat pics contest tok lah.. hari tok last voting nak? vote la kepada pemenang.. lelah2 daknya hanta gambar... (adoh.. summ nya rasa hati tok..)

7 comments:

aritok said...

MakM...

(eh sek tauk apa nak padah..., mok nak merik kata2 bessthh2 tek, p sek jadi ... eh nang adaa...?)

(so ... madah tok jak laa ...)

i m here if u just need that some1 .... cehh, bole?

Mawar Kenyalang said...

kenak cam depress teramat jak bunyinya..take it easy kata orang..

Si Penconteng said...

Aok, take it easy k...mudahan rasa down ya akan ilang secepat mungkinlah...

aya_snooter said...

kali musim depress kali..ehek..mbak ilek2..nangga gamba pusak ohh!

QasehNoorLaila said...

mmm..salam mem..musim tok musim depress kali..kmk pn gia juak.. hukhuhkhuk..tp sikpa..insyAllah, makmoden gerenti pat smgt blt..makmoden bah..keep it up k!

MakModen said...

thank you semua atas kata2 semangat.. huhu.. saya hendak mulakan hidup baru yang lebih ceria.. yerr.. macam ne kah...

ngegeh babe said...

dah ada nya padu..selalu masok nangga muka puser (pusak) ya jak..sebenarnya nak..tok pendapatan 2 sen mek ajak lah..mun gik stress, masalah, semua urang merasa..cuma cara kita nak menangani stress/masalah ya jak..pokok pangkalnya kat dirik kita mpun..mun kita miker gilak2..stress lah jadinya..bulaklah mun madah iboh dipiker..sbb benda ya kadang2 zappppp terus jak kita alu terpiker..tapi yalah tek..kita mpun mesti pandei ngaleh nya ke benda lain..mesti mok pandei ngontrolnya..alihkan perhatian ke sesuatu yang kitak suka..yang boleh molah kitak lupak apabendakealah yg molah ktk stress ya tek..aihh alu panjang jak komen lok..

------------------------------------------------------------------