Wednesday, April 8, 2009

boh makan Mc D ah...

mula2 aku dah sik makan McD lagik tegal kempen against Israel... tiap kali ku teringin nak makan fries McD, gi depam McD, terbayang ku muka2 baby nok mati kenak tembak or kenak bomb.. sik kempang ku... alu la aku sik makan McD lagik.. nang sik penah ku makan McD gik eversince...

dan dah kin lamak sik makan, makin kurang temptation nak makan nya... kakya nak.. ku nemu video tok... ku nang penah nangga video "supersize me" nok dokumentari hal McD ya... tapi ku insap kejap jak.. since ku nang dah insap sik makan McD gik nak... aku nemu video tok dan aku benar2 rasa syukur aku dah sik makan McD gik...




kali fries ya ada campo plastik kali owh.. ya nyuruh kita ketageh kali nak... huhu.. haha.. ku dah sik ketageh gik dah.. dah insap!

6 comments:

Si Penconteng said...

Pebret mek nak, fries ngan hot fudge sundae with extra topping! Nyams eh.

Khairul Antasha said...

yahhh...patut la org ketagih owh..kesian ngan org2 itu..hahahahah...jom kita insap sama2...

mat said...

mun rasa mok makan juak, beli rah kedey goreng dikpun jak di umah...lagik nyaman

farah.loren said...

aih. sikpa makan jak. mun beger ya sik burok, reti nya mun kita makan ya, kita stay youngggg ! haaaaaa! gne ya! bedurukkk ktk org turun mcd kaktok . . hahah

MakModen said...

Zatil,
aok! nyams! lamak dah mek sik makan McD.. (maka madah dah insap tek.. )

K.A,
kamek lah antara orang2 yang patut di kesian.. mek nang feberet gila fries nya.. dolok mek salu makan 3 large fries. sekali ngadap. wuish.. panas2 gik ya.. hadoh... temptation.. ya mek sik brani nak molah eksperimen ya dirik mpun.. eksperimen nyimpan fries ya sampey pa lamak tahan... lom sampey 24 jam dah hanco lem perut kamek dah! hehe...

Mat,
ya kamek sik setuju.. fries McD jauh lebih nyaman...

Farah,
engkali daknya ada ngkah plastic kali owh.. cem sidak molah cucur pisang rangup di KL eh.. sik tauk la Kuching ada juak sik daknya molah... dalam minyak masak ya di campo nya plastik botol mineral eh.. nang mun dah sejok pun cucur pisang ya menten rangup... awas jak mun cucur pisang rangup semacam.. eheh..

dukunlintah plk said...

ihh gerun ku nanggar.. pastok mok molah eksperimen tok juak..

------------------------------------------------------------------