Friday, June 12, 2009

Interview

Alhamdulillah... sik tentu ku tido malam tadik kotan tek nabes nak interview ritok tek... dah la laki ku balit hari rabu ya tek mbak sakit mata... pagi2 gik mata ku sebelah dah start mirah...



tapi waktu ku interview ya baruk sebelah mata jak mirah.. jadi kotan ku mok first impression bagus tek sak ku lelah k contact lens sebelah mata jak... (nendak penin palak) sebab aku sik confident ngan dirik mpun bila k cermin mata... cermin mata ku dah 10 tahun masok 11 lom tukar2... haha... malas jak nak nukar... ku malas rasa tiap kali nak nukar cermin mata mesti ku rasa ku sik sempat dan sekda masa nak mileh... dah ku madah tek aku tok pemileh... tapi once aku dah decide.. aku stick to it... tangga... betapa susah ku mileh cermin mata ya dolok... sampei nak masok 11 tahun ku makei...

yang best nya lekak interview ya aku sik rasa jaik kedirik... kedak masa ku lekak interview di uitm... duak tiga kali ku interview di uitm setiap kali hati ku rasa kak kenak timpak lori pas ya. tapi interview kali tok aku pulang tersenyum2.. bukan sebab aku konpinden dapat... sebab the interviewers (5 orang) are all very nice people. very non-intimidating like most interviewer yang ku jumpa (macam selalu gi interview)

anyway, mun dapat pun aku happy mun sik dapat pun aku maseh happy. mun dapat alhamdulillah jereki ku ada siya... mun sik pat pun aku maseh dapat osaha ke lain bah... dan aku mula suspects that bukan nya aku sik suka jadi lecturer... aku sik suka jadi lecturer uitm.. kakakaka.....

4 comments:

irbika said...

semoga dengan mata merah sebelah ya kitak dapat job ya!!!

ngegeh babe said...

yoh mudahan juak dapat. mun dapat nang jereki mata lah. beliang ada jak nyawa nangga pic mata ya besa ada jak.

kitak pindah sinek tek? best eh rumah baru. semua baru. mun dpat keja tek makin lah double triple best.

ehhh mudahan kitak dapat owh. pandei kamek gik kejeron.

QasehNoorLaila said...

ya bi...takut mek nangga mata ktk ya...sian lok..gud luck keh..mek harap tak dpt keja ya..

nonoi said...

salam...bole x nak tau ape yg die tanye time interview?sbb i dpt 2nd interview..i'm from semenanjung tp hubby keje kat sane..so harap sgt dpt keje kt uitm tu..pls share...thanks...
noorainie_naim@yahoo.com.my

------------------------------------------------------------------