Friday, August 14, 2009

Ngegeh Full Blast

aku tek bukak youtube nak encarik lagu Always be my baby di mbak leh David Cook. serious ku suka gila lagu ya... tapi nak, ku tersembul ngan viseo tok instead. shiobbi.. nang la ngegeh tak terkata... ahaha.. nang la sidak korean nang terrer part ngegeh.. mun sidak omputih ingin nak ngegeh nya patut belajar ngan kita org asia tok.. asian lebih gik terrer ngegeh dari daknya.. especially la sidak korea...

cakap pasal orang korea.. kawan ku sorang tok dolok nya kerja di korea... nya madah sidak ya nang la wajib ngan plastic surgery nya... dan nya madah teknologi plastic surgery nang hebat, nampak natural... daknya sik la go for major surgery.. mostly daknya ator hidung, tambah eyelid... dan yang lebih bizzare lagik, tambah earlobe.. just because telinga daknya sikpat menampung 2 igek lubang k sumpin...

aok, daknya makei make up pun tebal-tebal.. up to the point bila nya take off make up nang sik ngelala ngan muka daknya.. kawan ku madah nya mula2 nangga sidak ya macam nangga hantu.. tapi lamak2 biasa juak nya nangga...

kakya nak, parents mun nak nabung k anak bukan nabung k education jak.. ada juak nabung ne tauk kelak anak dah besar mok plastic surgery... hahaha.. nang la gila sidak ya...

tapi nak dari segi kurus daknya nang berjaga makan la.. makanan daknya nang la sik berminyak etc... shioh ya baruk obsess ngan kacak... demi nak ngegeh kali nak...? mun nak ngegeh elemen penting ialah ras kach.. hahaha

so.. tangga tak org video tok... sidak nya nang kacak.. tapi nang ngegeh tahap gaban... dengar lok giggles daknya ya.. eeee....

1 comment:

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

kamek ada lagu david cook ya... lagu oways be my baby... he5x... besh nya mbak lagu ya... kamek pun suka juak!

------------------------------------------------------------------