Saturday, January 9, 2010

Brani kitak orang meli roll on deodorant...

Mun nak beli, pastikan ball nya kerin dan sikda sisa2 deo d siya... Aku crita pendek jak tok...

Aku n kwn ku poret2 crita hal gik kecik, alu la nya crita hal pengalaman ngeri nya di sbuah supermarket masa gik kecik, sampey terdemam-demam nya lepas peristiwa ya...

Nya crita, nya ekot mak nya gi supermarket, nya tek ngelayo2 sorang2 sampey ke aisle deo d.. Kan gik kecik, tinggi pun paras pinggang org tua jak. Nya tertemu laki cina tgh nyapu something rah 'batang' nya.. Laki cina ya tek pun kejut juak nemu nya. Nya terdemam2 nangga 'benda' ya dlm jarak 1 meter jak dari muka nya. Alu terdemam2 kawan pas ya.. Haha..

Moral of the story... Roll on deo d nak kan senang di bukak.. Lem video clip Avril Lavigne gik ada sor nya makey roll on deo d kat pasar ya sukati.. Cem ne kita tauk deo d di beli kita ya ntah sapa ndak ka ada makei.. Sapu rah bahagian badan nok ne ndak kah? Of course la mun kat watson or gurdian mebi susah sikit.. Tapi kan salu kat supermarket tempat deo d cem tang bertapok jak.. Hehehehe... Suka jak nak membangkitkan perasaan paranoia takrang ngan roll on...

2 comments:

cokobi said...

hhuhhuahuaha...sekda keja upa rolaki ya nak nyapu deo rah sia ohh..huahauha...nang eiwwwww~ lahhh

QasehNoorLaila said...

omg...plz...saya harus meli deodorant yg ada plastik seal.. dpt detect nya dah dibuka or not..mmg selama tok kmk sentiasa berhati2(kdg2 sangat hati2) specially part deodorant tok... kempang ati org laki ya molah gia.. sott kali oh..

------------------------------------------------------------------