Wednesday, March 24, 2010

Best nar rasa kenak palat leh kawan.

rasa tempting nak lash out lem fb... rasa tempting juak nak lash out lem belog... lamak jak aku nyimpan2 rasa... tapi rasa heartbroken tok lamak dah aku sik cerik... piker tek bila dah berlaki sikda gik cerita heartbreak hotel cemtok... cek cek tek ada juak... ngan kawan. ngan org yang kita rasa cayak sepenuh hati. sedeh piluk bisak jak rasa hati.

pendek jak luahan rasa ku tok. pi ya lah ku rasa. agik juak ku kenak palat leh kawan.. kali nak sebenarnya kita manusia tok sik patut kawan over2 gilak ho. sik boleh cayak orang sepenoh hati gilak... bila cayak sepenoh hati ya la mesti jadi gitok.

7 comments:

Faizal n Fashitah said...

Still bleh berkawan, tapi never-never-never-never merik 100% trust or 100% bait ngan kawan ya tek. Becoz of kes 100% tok laa nyoh banyak berlaku kes2 palat.. dan becoz of 100% la maka kin banyak dah kedei2 20% diskaun rah kch nun koh...

Rudy said...

same here, rasa nak kuarkan enghkah lam FB, blog etc, sekpa.sabar jaklah..

MakModen said...

Audio (dah besa nunggah tak audio hehe)

mena kata kitak koh... Kes 100% la nyoh terjebak.. Dah terjebak bok tauk kedirik... Tapi sik hal lah... Setiap benda ada hikmahnya, setiap orang yang enter into our lives at certain2 time and leave at certain2 time ada tujuan nya dalam hala tuju idup kita... Setiap relationship yang berakhir ada hikmah nya... Senang nak merik nasihat tok ngan org, bila dirik mpun merasa, aduh pedih nya...

Rudi,
tempted owh? Tapi sik boleh juak kita nak mengaibkan orang ya... Biarlah.. Tuhan Maha adil.. Ya jak la dpt di kata...

oon said...

aihhh apa cerita tok, mek mok poret juak aihhhh

MakModen said...

aih Oon... Sik boleh poret... Hehehe... Sik tak kenal sapa nya bah.. Benda tok sik besar juak... Nya cuma main ati perasaan jak bah. Aok.. Mek nak chat ngan kitak eh... Ada smth important mok tanyak.. Bila tak online owh?

Kal Jis said...

Yalah hoh.. asa nak engkah lam fb twitter, muakdepan newspaper kah.. yahh.. pandei ke geram kmkpun hehe.. sabar makmoden.. lak sik kacak muka ktk lak hehe..

MakModen said...

ahaha.. aok la kelak sik kach muka lak mbak manas ho...

------------------------------------------------------------------