Friday, March 26, 2010

It's not you, it's me. I don't like you.

mun aku sik tauk nak ngkah pa rah topic k post ku nak, ada la topic random nok sekda kenak mengenak... tek ku raon2 belog tek... raon ke belog pak dukun nangga komen nya tek cem wah... 3+10 komen. haha.. trick jak duhal... kita mun nangga belog orang sampey berpuluh2 beratus2 komen cem best jak nak? alu la ku mok juak tek... haha.. ya lah belog nok sik brapa nak fofular, sik salu update, sekda update nok best2, sikda la org komen... salu nya telor jak.. bila dah ubah tek, ku sik mok kalah leh pak dukun, nya ngkah 10 aku ngkah 20! alu jadi cem best jak rupa belog. alu instant va-va-voom jadi belog fofuler...heh heh heh.. teng kyu pak dukun, merik inspirasi idea hevat inih... ya jak cerita ku ritok..

5 comments:

AmirFX said...

Haha... Sik lamak fofuler lah ya.. haa.. Nice one....

Faizal n Fashitah said...

Kamek sik kisah laa..janji kamek suka baca apa yang mek baca.. so tauk ada laa mek jadi pengkomen setia XD

MakModen said...

heh heh... mak seh tak duak.. mak seh... *tundok2 ala2 org jepun* haha.. suk jak tek dapat edit macam pak dukun... asak ati lamak dah sik berpusin2 bigik mata nangga html code...

dukunlintah plk said...

oihh lawan tokey sudah.. royalti sila bayar k ;p

MakModen said...

haha.. Pak Dukun... Sekda mek curi idea kitak.. Mena... Kitak merik inspirasi ajak ngan kamek *bodek* MENA mek sik curi idea kitak... Hahaha...

------------------------------------------------------------------