Friday, April 2, 2010

Facebook updates yang sik menjadi

Imarek

*aku terlalu brain-tired sampey rasa nak nangis sik tentu pasal

*sak ati nar ngan miak gago bergelut nak nait lift di saat 250 org nait lif yang sama hanya krn nya nak nait tingkat satu ajak

*sak ati nar ngan org nok nunggu lift bukak pintu arum bulak tek menempek rah pintu lift. Soh la kita lem lift tok kuar dolok.

*sak ati nar ngan org nok sik pande makei machine fotostet, nak scan n copy jadi itam sebab daknya malas gilak nak cover bhg nok exposed ngan kertas.. Membazir ink jak. Dah la jaik. Sakit mata ku nangga.

Hari tok

*aku masak nasik ayam eh.

*haih.. Ari tok ari jemat padu...

*mok berik mandik pusak ritok. Isok cat show. Waima pusak ku sik kach sebab nya dkt mok gondol, ada org spon nya masok show k collect points ajak...

Aku bukan jenis nok rajin gilak nak update status.. But since aku rasa sunyek gilak kenak tinggal leh kawan ku sbb nya sik mok kawan ngan aku gik *sobs* aku nak halah2 update status.. Sampey benda2 sik penting pun ku sa mok update juak... Macam org mok tauk gilak pa polah ku or pa di piker ku...

5 comments:

Beautiful Stranger said...

pusak ktk masok juak?
aieee..best aiee..bsok mek gi tgga.

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

salam sis... bena ktak ada d da hills esok? esok kamek mbak famili kamek pegi sia juak eh... mun ktak ada nangga kamek, tunggah k? he5x

egeh said...

aaaa betanding pusak kah? gud luck lah dengan pusak kitak. nei taukkkk. rezeki nya gondol.

MakModen said...

B,
aok lah, mun ekot mek sik join... Ada org mintak favor carik pusak pedigree k kumpol point.. So masok la nya..

Ermie,
sok mek hanta pusak mek jak, ada org show k kamek... Mek sik sanggup nak gi nangga... Sedeh mek nangga pusak2 lain nok kach2 n fluffy2 lak...

Kak Egeh,
pusak mek ya k memeriahkan majelis jak bah.. Jgn ndak ada pusak yang nak k jadi kalah... Haha.. Mun nya ngak2 lem kategori nya, gondol2 pun menang juak...

Carik tak urg pusak nok tang paling nipis jak bulu nya.. Walaupun long hair, bulu patut 3 lapis, jadi tinggal selapis jak... Nya lah ya... Pusak nok sekda keja lain nak halah2 jilat dirik nya 250 kali... Pusak kamek lah ya... Satu2 nya maine coon yang gondol...

AmirFX said...

Mok juak g nangga ehss... haha...

------------------------------------------------------------------