Sunday, May 30, 2010

Marah.

Benda2 yang mengganggu fikiran bikin jiwa jadi kacau dan pusing!

1. Anak ku nak halah2 merengek2 for whatever reason yang available. Kin congek. Annoying.

2. Ku sikpat nyambung maternity leave ku ngan annual leave coz cun sem start time abis maternity leave. Major concern. Major upsetting concern. Sa nak munoh dirik da juak. Over li jak emo.

3. Mak-mak yang yang dah 'seasoned' mula bercerita hal betapa terrer nya daknya beranak normal. Super annoying. Rasa nak ku zip ku mulut daknya. Ingin juak jadi shinigami deathnote.

4. Aku sik mok di kerobok leh nurse sesuka hati daknya jak time branak kelak. Mudahan ku terberanak di rumah sik sempat sampey spetar (normah) dengan selamat. Amiiiinnn...

5. Sekali gik ku nak ngezip mulut2 org nok suka merik nasihat tanpa diundang ya. Bencik ku nenga. Rasa nak ku ludah muka tak org ya.

6. Dan termasok juak org2 nok sik penah cerik branak cesar alu rasa dirik hero sbb berjaya branak normal. Bleh blah. Tak urang bukan tuhan.

Dah. Aku sebenarnya upset sbb plan ku nak maternity 3 bulan sikpat. Brenti kerja jak. Boleh sik? Pi mok gaji. Muahaha...

Wednesday, May 26, 2010

Belogsopot... Kenak?

Hai hai.. Ku bizi gila lamak sik jenguk belog.. Ada2 jak... Kenak layout belog ku jadi gitok?!!.. Penin dah palak ku ngecek kenak.. Malas ku.. Tandah jak.. Aku tgh ada projek baru.. Mebi ku nak memindahkan belog tok kelak.. *pindah lagik.. Nak halah2* Mebi lah.. Nangga lok.. Ku mok k wordpress gik sebab wordpress ada option mengmobile kan belog.. Senang org baca lem fon *macam ada org baca?* heh.. Ada bah org baca belog secumpit ku tok.. Ku nak install wpmu.. Dah beli dah domain name nok best.. Dpt org lain host belog ngan aku juak kelak.. *apa kah.. Ngek suka bah* Kelak ku announce.. Hehe.. Nunggu projek lekak lok *bila kah?* aih.. Jadi sik sidak belogger nak jumpa bulan 6 lak owh?
------------------------------------------------------------------