Wednesday, May 26, 2010

Belogsopot... Kenak?

Hai hai.. Ku bizi gila lamak sik jenguk belog.. Ada2 jak... Kenak layout belog ku jadi gitok?!!.. Penin dah palak ku ngecek kenak.. Malas ku.. Tandah jak.. Aku tgh ada projek baru.. Mebi ku nak memindahkan belog tok kelak.. *pindah lagik.. Nak halah2* Mebi lah.. Nangga lok.. Ku mok k wordpress gik sebab wordpress ada option mengmobile kan belog.. Senang org baca lem fon *macam ada org baca?* heh.. Ada bah org baca belog secumpit ku tok.. Ku nak install wpmu.. Dah beli dah domain name nok best.. Dpt org lain host belog ngan aku juak kelak.. *apa kah.. Ngek suka bah* Kelak ku announce.. Hehe.. Nunggu projek lekak lok *bila kah?* aih.. Jadi sik sidak belogger nak jumpa bulan 6 lak owh?

4 comments:

kal jis (im not carl zeiss) said...

wasseh.. nak berpindah ke wp dah urg hehehe.. Kmk reya da cita2 nak pindah ke sia juak koh.. Tp memikirkan ease of use dan kmk tuk jenis mok epat, blogspot berbelalah.. Kmk ada wp tp diam2 bertapoknya koh sik ektip hehe..

MakModen said...

Carl Zeiss (agik juak)

yalah, mek da sa kenjetz2 nak main wp agik.. Kedong tang rajin.. Mek ada sigek wp, pi mek sik update.. Lamak gila mek sik update.. Pa lately mek nangga plugins nya cem kin canggih2 belaka... Cem ingin jak mok pindah siya.. Esp bila mek baca belogsopot org mesti mek susah mok komen k fon... Mun mek baca wp pun, cem kak ngegeh nagn zatil senang jak mok komeng2.. Since nya dah ada mobile plugins.. Kin gatal sa mok mindah belog.. Haha.. Nangga la cemne kelak... Lom start gik.. Haha..

Amni said...

Susah bah pakey wp. Leceh... Untuk urang x terer tenet mcm kmk la.. Uhuks..

MakModen said...

mun tak sik host sendirik sik susah.. Canggih senar nya... Hehe..

------------------------------------------------------------------