Sunday, August 31, 2014

Update 2014


Yobih. Nang sik bulak ku madah ku kinek tok update blog ngegeh tok sekali setahun. Nakpa tek dah ada facebook, twitter (macam nya main tweet tweet juak!) facebook sama juak, lebih ke silent reader jak. Kali dah kin tua kali hooooo....

Ntah. Aku cem rasa sekda bahan jak nak k kerepak. Aku kinek tok lebih ke zen living (nang ada) coba menenangkan perasaan yang berombak di dada (ptuih!) sik mok anok orang gik... Depan or belakang (aku kan penganok pengingga naudzubillah) so alhamdulillah la... Sik la perfect tapi dapat dirasakan lah benefits dalam berusaha sik mok anok orang (cuma sora ku nyerarat nganok anak2 ku jak! Muahahaa... Sabar mak... Sabarrrr) mudah mudahan aku terus istiqamah dalam mengalih focus ke arah benda2 yang positif ajak.

And talking about being positive and miker benda2 hepi... Antara benda2 yang nyuruh ku happy ialah pusak2 ku. Main pusak ku waima kejap jak memberikan rasa tenang dan amannn jak... Ilang jak semua masalah ku... Dan since aku berkecimpung agak mendalam juak dlm bidang pusak tok... Dan aku nangga maseh rami yang salah info or sik tauk hal pusak, bagus ku berbakti menyumbang ilmu dunia pusak ku lem bahsa srawak. Mun agik english articles mengarey2 jak. Asal rajin baca... Maybe ada kedak orang lebih suka baca article lem bahasa srawak nak...? Sebab rami ku diat nanyak soalan (selalu soalan sama lem grup2 di fb nun) maka cem... Senang jak mun gugel... Maybe next time mun ada boog entry ku menjawab persoalan yang sama, aku ngkah link jak lem komen. Haha. Sik lelah ku naep panjang2 gik.

So yalah tek jak update penting kali tok. Aku ada blog baru. Khas hal pusak jak. Sapagapa cat lovers boleh la follow blog ya. InsyaAllah since nya hal pusak, aku kan rajin update. Sapa kenal aku personally akan tauk mun aku kakar hal pusak nang sik pande berenti. Over information. Org tanyak sigek jak. Ku jawab berjela2. Biyuk org ya nengar ku jawab. Hahahaha... Ok lah... Tok address blog baru, tapi website utama nya aku lom hapdet. Menaun dah. Ku malas. Haha. Kelak la mun rajin ku hapdet main website nya...


Mun kitak orang tertanyak2 apa maisuricats, lak la ku nyerita lem blog ya. K lah... Bye... (Sapa kah lagik maseh baca blog usang ku tok ho) hahaha...


- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

------------------------------------------------------------------